ישנם 2 מקומות במפעל שבהם המנכ"ל ועובד הייצור ……שווים
מקומות שבהם אין היררכיה, אלא רק אנשים
חדר האוכל
השירותים
כשההנהלה רוצה ב-א-מ-ת להשקיע בעובדים ולשפר את חווית העובד
לשדרג את איכות החיים ולהשפיע לטובה על שהותם במפעל
מתחילים משני המקומות האלו
השפים הגדולים ביותר יגידו שהאוכל עובר דרך העיניים
ואם החלל שמקיף אותנו נעים ומעוצב האוכל מרגיש יותר טעים
החוויה של הפסקת הצהרים הופכת למפגש קולגות וחברים
מפגש של צוותים, מפגש של אנשים
למה ?
כי נעים פה
כי האוירה טובה
כי הריהוט עושה הרגשה של בית מלון
לשמחתי החברות הגדולות כבר התחילו להפנים והן מתקצבות שיפוצים בחדרי האוכל לרווחת העובדים
התגובות הן מעל ומעבר !
מכיון שסוף סוף העובדים מרגישים שבאמת נוגעים בהם שחושבים עליהם,
שמתיחסים לזמן שהם נמצאים בעבודה ולא רק לשכר שלהם כתמורה
התמונה היא משיפוץ שסיימנו זה עתה בחדר אוכל של חברה גדולה
הצטרפו לעולם העסקים החדש
מה שהיה פעם כבר לא רלוונטי
הסטנדרטים שונים
וגם היחסים המתבקשים בין ההנהלה לעובדים הם אחרים
במידה ואתם מתלבטים או לא יודעים איך להניע תתקשרו אלי 052-4289211